TELE NOVA vs TELE 9TV

TELENOVA SRL nu a primit licenta pentru postul TELE 9 TV Timisoara, urmand ca decizia sa fie luata in sedinta CNA din 14.03.2023. In cadrul ultimei intalniri a C.N.A, detinatorul Tele Europa Nova a acuzat ca se creeaza o confuzie intre cele doua posturi de televiziune.

Detinatorul actual al licentei Tele Europa Nova, Ciprian Milutinovici,  a inaintat o adresa catre C.N.A. in care mentioneaza ca societatea care detine licenta Tele Europa Nova in prezent, a cumparat de la fostul proprietar Stelu Iordache in ianuarie 2023, prin intermediul SM VEST MEDIA S.R.L., licenta, brandul Tele Europa Nova, emisiunile, productiile su bunurile existente in momentul tranzactiei.

In adresa se mentioneaza ca incepand cu ianuarie 2023 a aparut o platforma online care folosea brandul televiziunii, numele emisiunilor precum si genericele Tele Europa Nova.

In cadrul sedintei CNA, Ciprian Milutinovici, a adaugat ca este vorba de site-ul tele9tv.ro, prin intermediul caruia fostul proprietar al televiziunii Tele Europa Nova, a continuat sa realizeze emisiunea prezentata anterior la Tele Europa Nova, folosind acelasi nume si aceleasi generice, care cuprindeau denumirea Tele Europa Nova. De asemenea, au continuat prezentarea fostelor emisiuni ale postului, respectiv: Cer Variabil cu Stelu Iordache, Nascuti pentru a evolua cu Stefan Marcu, Bursa afacerilor cu Gigi Ilas, Cronicile Sportive, Liga de vest cu Stefan Manescu.

Acesta a mai precizat ca denumirea folosita in sigla postului TELE NOUA TV este foarte asemanatoare cu cea a siglei postului TELE NOVA TV. De asemenea s-a mai mentionat ca societate care solicita licenta pentru Tele 9 TV este solicitata de catre societatea TeleNova SRL, detinuta de catre domnul Stelu Iordache.

Anterior interventiei domnului Ciprian Milutinovici, reprezentantul Tele 9 TV a mentionat ca nu stie despre ce este vorba in adresa inaintata de Tele Europa Nova si ca ar fi vorba de un canal de YouTube care a incarcat fostele emisiuni ale postului si care in acest moment a fost sters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *