Nic Serbu pregateste relansarea Atomic TV

Atomic TV a fost prima televiziune muzicala din Romania. Atomic TV a fost lansat prima data in 1997 in Polonia, lansarea sa in Romania avand loc pe  3 Februarie 1999. Multe vedete din tara isi datoreaza celebritatea primului post muzical din Romania care difuza clipuri muzicale romanesti prin colaborarea cu Empire. In 2000 Atomic TV Polonia isi inceteaza emisia si se tranforma in MTV Polonia.

In Romania povestea Atomic TV este mai complicata, existand mai multe versiuni ale povestii Atomic.

 1. Prima versiune este ca Atomic TV a fost transformat in TV K Lumea in iunie 2004 dupa care a devenit KISS TV in noiembrie 2006, ca urmare a cumpararii postului de catre  SBS Broadcasting Group.
 2. Versiunea a II-a este cea legata de emisia terestra din Bucuresti a postului. Atomic TV si TV K Lumea au emis terestru in Bucuresti pe canal 52 până în anul 2006. Cand TV K Lumea a fost preluat de SBS Broadcasting Group pe frecventa terestra a inceput sa fie retransmis Activ TV detinut de compania Atelierele Culturale. Acesta a incetat sa mai emita in 4 August 2013 deoarece CNA a decis sa nu mai prelungeasca licenta terestra a postului deoarece emitea 23 de ore de videotext si o ora de stiri. Aparitia Activ TV a fost prezentata de o parte din presa drept transformarea TV K Lumea in Activ TV deoarece compania Atelierele Culturale ar fi detinut in acel moment postul TV K Lumea.
 3. Versiunea a III-a urmareste domeniul Atomic.Ro.  In momentul transformarii in TV K lumea acesta a fost redirectionat catre tvklumea.tv. In momentul aparitiei PARTY TV pe 1 August 2007 domeniul atomic.ro a fost redirectionat catre noul post de muzica. PARTY TV isi pierde licenta de emisie pe 29 decembrie 2011.
 4. Versiunea a IV-a urmareste marca Atomic TV. Transformarea Atomic TV in TV K Lumea in iunie 2004 a fost dictata de pierderea marcii ATOMIC TV. In momentul transformarii marca era detinuta deja de Nic Serbu de aproape 2 ani. Acesta a cumparat marca Atomic TV cand a fost scoasa la licitatie din cauza datoriilor mari avute de catre proprietarii initiali ai Atomic TV. In povestea ATOMIC TV cu Nic Serbu a aparut Noll TV si Aventura TV. Noll TV a primit licenta in 2002 cand Nic Serbu incerca sa cumpere postul Atomic TV dar refuza sa preia si datoriile mari avute de compania ce detinea postul in acel moment. Dupa ce a cumparat marca Atomic TV si dupa 2 ani de procese Nic Serbu  a transformat Noll TV in Atomic TV. Atomic TV cu Nic Serbu a emis in paralel cu TV K Lumea si a fost retransmis de UPC. Acesta emitea din acelasi sediu cu MTV Romania. In 2006 apar in presa declaratii date de Nic Serbu in care se afirma ca Atomic TV va fi transformat in Aventura TV si va difuza muzica “balcanica” dar Atomic TV cu Nic Serbu isi continua emisia pana in  iunie 2007 cand licenta ii este retrasa de catre CNA pentru depasirea termenului legal de întrerupere a emisiei, de 45 de zile. In momentul retragerii licentei de catre CNA postul Atomic TV era operat de catre OK Media Mixt S.R.L., ai carei actionari erau Elena Zanfir (99%) si Mihai Zanfir (1%).

In prezent marca ATOMIC TV este detinuta de ATOMIC TV ROMANIA S.R.L. iar titular este SERBU NICOLAE, conform siteului OSIM. Postul emite online la adresa atomictv.ro.

Nic Serbu pregateste relansarea Atomic TV.

Nic Serbu a confirmat, pentru livero.ro, ca urmeaza sa relanseze Atomic TV. Pe 3 Februarie 2016 postul de televiziune a implinit 17 ani de la lansare.

Livero: Au fost incheiate contracte cu casele de discuri (din vechile stiri se intelege ca lipsa acestor contracte a fost o problema in relansarea postului acum cativa ani)?

Nic Serbu: Sunt semnate contractele cu majoritatea caselor de discuri inca din toamna 2015, printre care Roton si Cat Music si avem o colaborare foarte buna inclusiv promovarea mai multor artisti si lansari de discuri in locatia noastra G.P. Club din Centrul Vechi. 

Livero: Care este stadiul discutiilor referitoare la distributia prin cablu?

Nic Serbu: Am purtat discutii cu principalii operatori si asteptam alocarea unei frecvente. In principal, acestia asteapta sa vada evolutia postului nostru in ceea ce priveste audienta care creste in fiecare zi pe online. 

Livero: In ce stadiu se afla relansarea postului?

Nic Serbu: Momentan lucram la extinderea grilei de programe, prin producerea unor emisiuni surpriza pt tineret din mai multe domenii de activitate. Deasemenea se lucreaza la noua grafica a postului care ne dorim sa fie ceva special si s-o introducem cat mai curand. Nu ascundem faptul ca datorita difuzarii deocamdata doar pe online, nu ne grabim sa introducem elemente noi in grila de programe, ca sa fim din nou ,,o sursa de inspiratie” pentru posturile concurente. 

Livero: A fost stabilita o data a relansarii?

Nic Serbu: Aceasta va avea loc odata cu intrarea pe cablu si promitem ca va fi un eveniment cu totul si cu totul deosebit. Speram sa nu va deranjeze ,,secretomania” asta a noastra si sa intelegeti ca ne straduim sa facem ceva bun, ca acest post sa aduca un plus valoare industriei muzicale in general dar mai ales a celei din Romania. 

7 thoughts on “Nic Serbu pregateste relansarea Atomic TV

 1. Dani

  Minciuni la kilogram. Daca ati urmarit de cand a aparut clona aceasta Atomic pe online, ar trebui sa stiti mega promisiunile facute zilnic pe pagina de facebook. Stilul e acelasi: vorbarie multa, mister si multe minciuni. Atomic implineste 17 ani? De cand?
  Informatia corecta ar fi asta: postul Atomic implineste 17 ani de la lansarea sa sub alta conducere.

  Postul “clona” ordinara a lui Serbu nu a fost in eter decat 2/3 ani. Poate nici atat.
  Omul nu incearca decat sa ridice capitalul de imagine al clubului la care este partener.
  Daca il intrebati si de clubul sau care nu e decat o terasa acoperita, va spune ca bate toate cluburile din capitala. Ca deh asa e omul cunoscut….

  Reply
 2. admin Post author

  Multumim Dani pentru parerea exprimata. DIn pacate, pana in acest moment postul ATOMIC TV nu a inceput sa emita prin cablu, nu apare in discutiile de la CNA iar RDS RCS nu a confirmat acordul de principiu pentru retransmiterea ATOMIC TV.

  Speram ca totusi informatia sa se confirme si postul sa isi inceapa emisia si prin CATV, nu doar online.

  Reply
 3. Just a person

  Zilnic pe facebook scria: Atomic tv in curand pe toate retelele de cablu.
  Mai intrebau 2 , 3 oameni dar pe cablu nu mai intrati odata? La care raspunsul inevitabil din topor, era: pe cine mai intereseaza cablul? Acum televiziunile sunt pe online. Online-ul e viitorul!
  Cu toate astea in continuare aparea textul saptamanal: Atomic tv in curand pe toate retelele de cablu!

  Apoi au bagat faza cu lauda ca nu stiu cate milioane de vizionari are canalul lor pe online. Canalul e inscris in niste siteuri dubioase ce ofera continut tv online (ilegal desigur). Oricine isi exprima o parere legata de numarul mare de vizualizari era jignit in ultimul hal cu formula “alupigus”. O parte din aceste comentarii au fost epurate ulterior. Dupa care a aparut formula “Atomic tv e in G.P. Club… La unele evenimente din club, aparea ca evenimentul va fi live pe Atomic Tv. Am stat si aml urmarit de cateva ori streamul si nici vorba de asa ceva.
  E vorba de o forma proasta de marketingl, o forma mincinoasa. Exista nostalgici ai Atomic Tv. Ai atomicului original!!! Nicidecum al acestui Atomic la care e la nu stiu cata varianta.

  Multi care cunosteau istoricul postului si istoricul lui Serbu, i-au spus frumos pe facebook ca postul nu va intrape cablu si au fost injurati si facuti in toate felurile.
  Ultima postare de pe pagina lui Serbu zice asa: ma cracanez cand sunt intrebat cand intram pe cablu, acum cant toti pot urmarii peun smart tv sau pe net….

  Eu intreb: pe cine intereseaza sa vada pe smart tv un stream ce se anunta ca e hd dar nu e? Si sa vada calupuri de videoclipuri cu muzica de rahat pe care o poti vedea gratis pe net la calitate hd? Sau pe toate posturile muzicale din Romania si din afara?

  Reply
 4. Un om. Ca Nic nu e.

  Mari minciuni! Mai bine scoateți articolul asta. Nic Serbu e un tip atât de mincinos, încât ar fi bine sa nu îl întrebi nici cât costa o scobitoare. Căci răspunsul lui va fi “îi mărim prețul, ca o sa intre pe Atomic TV.!” Omul nu are bani sa plătească nici măcar un cameraman în o seară. Nu sunt singurul păcălit de catre el. Ca face, ca drege, ca are relații. Nu face nimic. Atomicul nu mai exista. E u post on line din inerție. Nic Serbu trăiește în lumea lui. La ultima discuție cu el, mintea atât se tare, ca mi s a făcut scârbă, m am ridicat politicos și am plecat, invocând o durere de măsea.
  Nic Serbu ar putea sa devină parlamentar. Are toate ingredientele în atitudine și vorbe: minte, e viclean, nu face nimic din ceea ce spune, vorbește mult sI fără rost, manipulează, etc.
  Ne explica nouă ca Atomic tv are 2 milioane de vizitatori unici, zilnic. Din toată lumea. On line. Dar uita sa amintească faptul ca în românia sunt niște zeci, poate sute, zilnic. Mai puțin decât site-ul unei scoli generale.
  Lăsați prostiile și știrile de acest gen. Sunteți site serios. Omul vorbește despre milioane de euro, dar n are bani sa și plătească mici dări. Hai sa fim serioși, dar mai ales, sa fiți serioși cu știrile!

  Reply
 5. Madalin

  Pe facebook domnul Serbu zice ceva de genul “atomic tv hd pe smartphone, tableta sau smart tv, pentru cine nu cunoaste”. Pentru cine nu cunoaste suna la misto, ca si cum noi suntem tampiti si nu stim.
  Ei bine, am urmarit pe smartphone lg g 5 (hd) un smartphone din clasa A… si streamul are intreruperi, se vede sacadat (uneori…nu mereu). Si streamul nu e hd. Se vede oribil… Ceva gen avi sau mpeg 2, nicidecum mp4 sau avc. Conexiunea wifi era una foarte buna.
  Apoi am zis: hai mah sa vad cum dracu se vede pe smart tv. Am intrat si streamul nu e compatibil cu smart tv-ul meu Samsung hd, produs in 2015.

  Evident puteam incerca solutii sa fac streamul sa mearga dar de ce sa ma obosesc?
  Asa ca mai bine ma uit pe youtube la canalul Vevo hd unde am playlist cu muzica ce imi place si evident HD!!!!
  Rusinica domnu Serbu!

  Reply
 6. Madalin

  Suntem in 2017. Domnul (?) Nic cel mic isi injura la greu fostii angajati carora le datoreaza bani, in mid public pe facebook. Tot ii da cu Atomicu… ca e urmarit de milioane de straini online dar ca romanii il boicoteaza. Ba Nicule, nr de vizualizari din afara nu se datoreaza strict cautarii Atomic Tv (postul original). Sunt vizualizari la intamplare, plus ca exista Atomic Tv din Baltimore….

  Zi-mi si mie de ce s-ar uita romanii tai la Atomic tv online care nici macar nu e hd, ca sa vada ce? Clipuri ce se vad pe celelalte posturi tv sau pe youtube? Mor de ras cand vad cum zici, pentru cine nu stie… La misto evident ca tu ai inventat roata…
  Eu pe Samsungul meu smart tv an 2016 fabricatie, nu pot vedea streamul vostru mizerabil ca nu e compatibil. La asta te-ai gandit?

  Reply
 7. Jula

  Suntem la jumatatea lui 2017 si Atomic tv online ruleaza pe o pagina de web de mai mare jena, nemaivorbind ca streamul nu e hd dar se da dreot hd :-).
  Nu stiu pe cine vrea sa prosteasca. Ce-i drept Atomic tv e cartea de vizita a lui Nic Serbu, nemaiavand cu cecse lauda, ca doar nu o sa se laude cu bisnita sau cu fraudarea statului roman.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *