TELE 9TV Timisoara a solicitat licenta de emisie

Reprezentantul TELENOVA SRL din Timisoara, Stelu Iordache, a solicitat licenta de emisie pentru TELE 9 TV Timisoara.

Solicitarea vine dupa ce in ianuarie 2022, Stelu Iordache a vandut postul de televiziune TELE EUROPA NOVA Timisoara catre Ciprian Milutinovici, fiul lui Eugen Milutinovici, important lider PSD la începutul anilor 2000, și al Emiliei Milutinovici, fosta directoare a Direcției pentru Protecția Copilului Timiș.

Acesta a declarat pentru Ziua de Vest ca isi doreste sa se retraga ”De 28 de ani, mă învârt în lumea presei, dar am zis să mă mai opresc. Am găsit un investitor tânăr care vrea să bage bani în televiziune. Mă voi odihni de acum. Am și eu o vârstă. Mi-a ajuns. ….. Televiziunea este o activitate costisitoare și cere foarte mult efort. …. E un stres pe care nu îl mai pot duce”

Intrebat de reprezentantii CNA de ce revine cu o cerere de licenta noua, dupa ce in urma cu mai putin de o luna a renuntat la licenta Tele Europa Nova, acesta a evitat sa ofere un raspuns.

Investitia in TELE 9 TV este de 20.000 euro. Postul de televiziune acopera regiunea de dezvoltare VEST (Timis, Caras Severin, Hunedoara si Arad)

Decizia de licentiere a fost amanata pentru urmatoarea sedinta CNA

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *