TV5MONDEplus, o nouă platformă de streaming în România.

TV%MondePlus

Îmbunătățiți-vă franceza și bucurați-vă de o gamă largă de filme și seriale TV franceze, documentare, emisiuni de gătit și multe altele cu TV5MONDEplus100% gratuit.

Serviciul are ca scop aducerea programelor și filmelor în limba franceză la un public global. Platforma este perfectă pentru cei care vor să-și îmbunătățească franceza și să se bucure în același timp de filme și emisiuni grozave.

TV5MONDE
Canalul TV francez TV5MONDE a fost fondat în parteneriat cu Belgia, Canada și Elveția. Scopul lor a fost de a transmite televiziune în limba franceză în întreaga lume. TV5MONDEplus este o platformă gratuită la cerere, un serviciu global de streaming video, asemanator Netflix, pentru francofili. Cu franceza fiind a cincea limbă cea mai vorbită în lume și a treia cea mai utilizată pe internet, noul serviciu de streaming va fi cu siguranta popular.

Telespectatorii au la dispoziție o alegere de aproximativ 8.000 de ore de filme, seriale TV și documentare. Sursele provin din Franța, Canada, Belgia, Elveția și Africa francofonă, existând subtitrări în cinci limbi, inclusiv engleză, precum și franceză. Pentru cei care doresc să învețe să citească și să vorbească franceza, acesta este un resursă foarte utilă. TV5MONDEplus este disponibil global.

Aproximativ 150 de ore de programare sunt actualizate în fiecare lună, deci întotdeauna există ceva nou de vizionat.

Printre filmele cele mai cunoscute, se află drama istorică “Le Roi, l’Écureuil et la Couleuvre”.

Există și emisiuni în limba franceză, precum și emisiuni pentru copii și emisiuni culinare. Puteți accesa canalul de pe orice dispozitiv web sau mobil: tabletă, televizor conectat la internet, PC, telefon sau iPad.

Accesați platforma și creați un cont gratuit. Acest lucru înseamnă că veți avea o utilizare îmbunătățită. Continuați să vizionați de unde ați rămas, primiți recomandări bazate pe ceea ce urmăriți și multe altele:

TV5MONDEplus – 100% gratuit, la cerere și perfect pentru iubitorii limbii franceze: TV5mondeplus.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *