Red Bull renunta la Servus TV in Germania si Elvetia

 

Red Bull Media House renunta la versiunile pentru Germania si Elvetia a postului de televziune Servus TV. Incetarea emisiei urmeaza sa aiba loc la sfarsitul anului 2016. Versiunea din Austria urmeaza sa continue emisia dar aceasta poate fi  urmarita doar de catre locuitorii Austriei deoarece versiunea prin satelit a postului a fost criptata incepand cu 1 Martie 2016.

Reprezentantii companiei nu au oferit detalii despre motivul inchiderii versiunilor din Germania si Elvetia dar se banuieste ca acestea ar fi de ordin financiar, avand in vedere ca in luna Mai 2016, proprietarul Servus TV, Dietrich Mateschitz,  a anuntat inchiderea tuturor versiunilor Servus TV din motive financiare. Dupa doar o zi acesta a anuntat ca inchiderea nu va mai avea loc.

Revista Servus din Germania urmeaza sa fie editata in continuare. Nu se stie ce se va intampla cu angajatii Servus TV din Germania si daca este posibil ca acestia sa fie transferati in redactia revistei.

Cota de piata pentru Servus TV in Germania este de 0,25 % in timp ce in Austria aceasta este de 1,7%.

Nu au fost facute precizari in legatura cu viitorul postului Red Bull TV. Acesta poate fi urmarit live la adresa oficiala www.redbull.tv. Versiunea Germana a SERVUS TV inca poate fi urmarita online la adresa www.servustv.com/at/Live

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *