RADIO GUERRILLA suspenda emisiunea “Asta La Revista Mesei cu Liviu Mihaiu”

Reprezentantii postului Radio Guerrilla au anuntat pe contul de facebook ca au “hotărât suspendarea emisiunii “Asta La Revista Mesei cu Liviu Mihaiu” până la clarificarea dosarului penal al fostului Viceguvernator BNR, Bogdan Olteanu”. Acestia mai precizeaza ca “mm fost întotdeauna guvernaţi doar de propriile noastre exigenţe de probitate morală şi profesională. Relansarea Radio Guerrilla este succesul unei echipe libere de orice constrângere sau presiune din exterior.”

Liviu Mihaiu este implicat in dosarul mitei al viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu.  Acesta este acuzat ca ar fi primit minta de la afaceristul Sorin Ovidiu Vantu pentru a influenta numirea lui Liviu Mihaiu drept guvernator al Deltei Dunarii. Liviu Mihaiu a confirmat ca a fost intrebat de Sorin Ovidiu Vantu daca doreste sa fie guvernator al Deltei Dunarii dar ca nu ar fi avut informatii ca pentru aceasta numire ar fi data o mita de doua milioane de euro.

Unele informatii aparute in presa arata ca dupa numire Liviu Mihaiu ar fi  autorizat deschiderea unor benzinarii plutitoare in Delta Dunarii , benzinarii detinute de o firma a lui Sorin Ovidiu Vantu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *