OTV International

OTV International isi va incepe emisia in data de 16 Septembrie 2013, dupa cum anunta reprezentatii postului de televiziune. Emisia se va realiza sub o licenta obtinuta in Italia si se va realiza de pe teritoriul Vaticanului, unde postul de televiziune a amenajat un studio de televiziune intr-o garsoniera.

Conform declaratiilor facute de Dan Diaconescu, OTV International mai detine un post de televiziune in Spania si o licenta de emisie in Marea Britanie. In Romania se asteapta finalizarea procesului cu CNA dupa ce acestia au ridicat licenta postului TOP 1 TV dupa cateva saptamani de la achizitionarea acestuia de la echipa lui Dan Diaconescu.  In momentul ridicarii licentei declaratiile membrilor CNA au fost contradictorii, unele persoane spunand ca in urma controlului efectuat de catre reprezentantii CNA, postul TOP 1 TV nu mai emitea si alte persoane au declarat ca nu era respectata grila de programe in momentul verificarii. In al II-lea caz licenta nu putea fi retrasa.

Lansarea postului OTV International a fost sarbatorita de catre Dan Diaconescu si partenerii italieni, intr-un club din centrul vechi din Bucuresti.

Pana in acest moment, OTV International nu a semnat acorduri de retransmisie cu societatile de cablu din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *