NASUL TV – Amenda de 10.000 lei

Nasul TV

Postul de televiziune NASUL TV a fost amendat de catre C.N.A cu 10.000 lei pentru derapajele din emisiunea Sa vorbim despre tine, cu invitat Radu Moraru (patronul postului de televiziune)

In cadrul emisiunii, acesta s-a adresat membrului CNA “Limbricul Mircea Toma este prezent? Se uita limbricul. Ba limbricule, ba handicapat de ziarist ce ai fost vreo data, ca nu ai fost un ziarist. Ai fost un santajist, bai limbric nenorocit de Mircea Toma….. mai prostalanule, uite ce spune New York Times.”

In cadrul emisiunii s-a facut referire la un articol care ar prezenta ineficienta purtarii mastilor de protectie. Radu Morar si-a sustinut ideea si prin teoria “tot cacatul asta pe care il expiram, ca toti expiram cacat pentru ca asta este organismul, stie ca scoata afara toate mizeriile prin expiratie. Cu masca le inspiram inapoi. Toata viata copii vor avea probleme” “Toti ratatii de pe facebook, astia toti sunt niste ratati, se intreaba de ce au copii probleme”

Radu Moraru a primit in anii 2008 și 2009, premiul  TV Mania pentru Cel mai bun realizator de talk-show. 

Amendarea cu 10.000 lei a fost votata de catre 7 membrii C.N.A. In timp ce Nicolae Balasa si Cristina Ancuta Pocora au considerat derapajul mai putin important si au votat pentru o amenda de 5.000 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *