X FACTOR UK 2013 – ITV

Prima editie din sezonul al X-lea a fost difuzata ieri seara, 31.08.2013, de catre postul ITV. Printre vedetele lansate de catre X FACTOR se numara: Leona Lewis, Alexandra Burke, Joe McElderry si Little Mix.

In prima emisiune au fost prezentate si doua momente cu “artisti” din Romania, care nu au trecut in faza urmatoare a competitiei:

 • Raluca si Cristina

 • Tarky ( Cristian Spridon )

  

Tarky a aparut in peisajul monden in urma unui fals scandal, in cadrul caruia l a acuzat pe Mihai Traistariu ca este homosexual si ca au avut relatii de natura sexuala. Dupa o perioada a recunoscut ca a inventat scandalul dar acesta nu a fost iertat de Mihai Traistariu care a intentat proces contra lui Tarky si a cotidianului CanCan, castigand procesul in decembrie 2010.  In perioada scandalului, Tarky a fost invitat de majoritatea posturilor TV pentru a oferi detalii despre scandal. Printre emisiunile in care a fost prezent se numara: Happy Hour unde a lansat si primul videoclip in premiere ( PRO TV ) , Acces Direct ( Antena 1 ) , Un show pacatos ( Antena 1 ) Dan Diaconecu Direct ( OTV ), Povestiri de noapte ( Acasa TV ) , MTV News , Cireasa de pe tort ( Prima TV ) , Teo ( Prima TV ) etc.

Dupa ce a fost refuzat la emisiunile “got talent” din Romania, Tarky a plecat in U.K pentru a gasi succesul in emisiunea X Factor, editia din 2011, unde a fost refuzat de catre toti juratii. Pentru ca succesul nu a venit, Tarky a decis sa revina in chiloti in fata juriului, la editia din 2013.

 

3 thoughts on “X FACTOR UK 2013 – ITV

 1. Cristian Spridon

  Am renuntat la numele de Tarky demult
  Stiu insa ca asa ma cunoaste o tara intreaga dar nu-mi pasa.
  Numele meu e Cristian Spridon
  Si nu spiridon
  Imi place articolul
  Thankx

  Reply
 2. admin Post author

  Am corectat numele dumneavoastra.
  Va multumim pentru atentionare si va dorim succes in continuare.

  Reply
 3. me

  v-as ruga sa stergeti articolul acesta pentru ca in video nu este prezentat ce ati scris dvs si de pe data de 01.iulie 2014 veti fi dat in judecata.cititi cu atentie.email expediat tuturor
  Va rog sa le stergeti din website-ul dvs.Motivele sunt multe
  In primul rind,numele de TARKY nu exista legal.Poate l-am folosit in trecut ca si nik-name,personaj,etc.Dar nu il am innregistrat undeva pe numele meu de identitate,ca numele sa-mi apartina.Am aproximativ 5 ani de absenta,am renuntat la viata publica in Romania si nu va permit sa continuati cu materiale despre persoana mea,ce instiga violenta,atac la persoana,sexualitate,discriminare.
  Ati prezentat video-uri cu mine de la x factor uk si l-ati autentificat voi cu denumirea de TARKY,desi in video sau presa britanica sunt prezent ca si Christian Spridon,si nu Spiridon.Aici iarasi imi aduceti numele de familie in derizoriu si dezinformati totodata opinia publica.Nu este corect absolut nimic.
  -indiferent ce nume port in actul de identitate,am obtiunea de a alege si daca imi doresc sa fiu Christian si nu Cristian,este exact alegerea mea
  Cit despre numele sau nik-name-ul TARKY,-NU il detin si nu mi-l doresc

  In orice articol prezentat de voi despre persoana mea cu poze si video,eronati numele meu,adaugati si creati un material ce poate creea violenta,
  Totodata aduceti la cunostinta un scandal intre mine si MIHAI TRAISTARIU,in orice material,ceia ce nu aveti nici un drept legal s-o faceti din anul 2008
  VA ROG SA NU IGNORATI TOATE ACESTE SPUSE DE MINE
  INTELEG…NU CREDETI CA SE POATE INTAMPLA UN MIRACOL,IAR VOI SA VA TREZITI INTR-UN PROCES.
  Rugamintea mea,catre voi este sa stergeti absolut toate articolele despre mine din trecut,aflate in website
  website-ul va fi urmarit de catre un avocat de specialitate,urmind ca pe data de 1 IUNIE,ANUL 2014,sa verifice daca existenta tuturor articolelor persista,iar daca acest lucru va continua sa persiste,materialele vor fi salvate ca proba si actionate in instanta din Romania sau Curtea Internationala.ACEASTA ESTE O SESIZARE.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *