TVR va transmite optiunile 2 si 4 pentru meciurile naţionalelor de handbal

COMUNICATUL TVR

Handbal în exclusivitate la TVR TVR va transmite în exclusivitate meciurile de acasă ale naționalelor de handbal, precum și Supercupele României. De asemenea, românii vor vedea la TVR partide din Ligile Naționale, conform unui acord între Televiziunea Română și Federația Română de Handbal. Primele meciuri, pe 30 și 31 august, la TVR 2, TVR HD și TVR Moldova, respectiv 3 septembrie, la TVR 1, TVR HD și TVR Moldova.

Televiziunea Română și Federația Română de Handbal au ajuns la un acord privind încheierea unui contract pe două sezoane, 2016-2017 și 2017-2018, care va oferi tuturor românilor, inclusiv celor din Republica Moldova, meciurile echipelor naționale, partide din Ligile Naționale și Supercupele României.

TVR va transmite în exclusivitate partidele jucate de echipele reprezentative de seniori pe teren propriu, fete și băieți, precum și următoarele două ediții ale Supercupei României, masculin și feminin. De asemenea, pe posturile Televiziunii Române (TVR 1, TVR 2, TVR HD și TVR Moldova), telespectatorii vor vedea în următorii doi ani partide din fiecare etapă a celor două competiții interne principale, Liga Națională feminină și Liga Națională masculină.

‘E un pas important pentru handbal și pentru TVR, care revine în prim-planul transmisiunilor sportive interne în anul în care a oferit românilor cea mai importantă competiție a planetei, Jocurile Olimpice de la Rio. Handbalul continental de top va fi prezent la TVR în luna decembrie, odată cu startul Campionatului European feminin din Suedia, turneu care va fi difuzat exclusiv’, anunță Emil Hossu-Longin, coordonatorul Departamentului Emisiuni și Știri Sportive al Televiziunii Române. ‘Cu siguranță, fanii handbalului din România și cei din Republica Moldova vor fi aproape de sportul de echipă cu cele mai importante rezultate internaționale din istorie, accesibil acum tuturor’, adaugă Emil Hossu-Longin.

Programul primelor transmisiuni:

  • Marţi, 30 august, ora 16.00, TVR 2, HC Dobrogea-SCM Politehnica Timişoara, Liga Naţională masculină, etapa 1;
  • Miercuri, 31 august, ora 16.00, TVR 2, CSM Focşani-Steaua Bucureşti, Liga Naţională masculină, etapa 1;
  • Sâmbătă, 3 septembrie, ora 17.00, TVR 1, CSM Bucureşti-HCM Roman, Supercupa României, feminin;
  • Sâmbătă, 3 septembrie, ora 21.00, TVR 1, Dinamo Bucureşti-CSM Bucureşti, Supercupa României, masculin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *