Traian Basescu: “Se face jurnalism de prostitutie la Antena 3”

 

In cadrul discursului realizat in fata reprezentantilor PMP, fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca la Antena 3 se face jurnalism de prostitutie “Sigur, e mai tentant să ne uităm la scandalul Elenei Udrea, la dosarul de prostituţie, al asistentelor de la Antena 3. Se face jurnalism de prostituţie la Antena 3, dar esenţa lucrurilor trebuie să fie în adevăr şi trebuie să faceţi faţă acestui tip de campanie. Cât timp voi fi partenerul dvs., veţi fi atacaţi peste tot şi minimalizaţi.”

Alte posturi atacate de catre Traian Basescu au fost Realitatea TV, Romania TV:  “Observ, oricat as fi prins de viata cu nepotii mei, o furibunda propaganda pentru demolarea a ceea ce s-a construit intre 2004-2014. Era obligatoriu sa ies public si sa-mi apar mandatul. El nu poate fi lasat pe mana televiziunii lui Voculescu, Ghita sau pe mana echivalentului lui Gadea de la Realitatea TV.

Mircea Badea a reactionat la declaratiile facute de Traian Basescu si a spus ca acesta este doar o curva “Băsescu, tu eşti doar o curvă. Una mică şi bleagă.”

Antena 3 continua sa fie cel mai urmarit post de stiri din Romania, ocupand si pozitia numarul 4 in topul general al televiziunilor in luna Ianuarie 2015, dupa PRO TV, Antena 1 si KANAL D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *