Serviciul Roman de Comedie din 1 martie, la Digi24

DIGI24 anunta ca prima editie a emisiunii “SUPERJURNAL” va fi difuzată în data de 1 martie, de la ora 22.00.

Emisiunea va debuta la  Digi24 exact în ziua în care postul DIGI 24 împlineşte 3 ani de existenţă. “Superjurnal” va fi prezentat de Toni Grecu. „Superjurnal este o emisiune de ştiri comentate, opinii, reportaje originale şi interviuri cu personalităţi marcante ale vieţii publice de la noi. Scopul programului este acela de a informa şi de a relaxa sau distra oamenii, în egală măsura, având ca materie primă actualitatea imediată. Este un program fierbinte, dacă pot să spun aşa, şi asta îl diferenţiază în mod esenţial de Serviciul Român de Comedie care este un proiect bazat pe ficţiune, cu o producţie amplă, ce se putea întinde şi pe trei, patru săptămâni pentru o ediţie. Acum, o ediţie SUPERJURNAL se scrie, se filmează şi se difuzează în interval de patru zile. Munca este foarte intensă, dar aşa e viaţa la ştiri, trebuie să fii conectat total cu realitatea”, spune Toni Grecu.

Din echipa care va realiza emisiunea la Digi24 mai fac parte Claudiu Maier, Jojo, Cătălin Neamţu, Iulian Postelnicu, Cosmin Natanticu, Gicu Andreescu-Gojira. Toni Grecu dezvăluie câteva dintre secretele emisiunii. „Ei nu vor interpreta niciodată personaje, vor fi ei inşişi, ca orice prezentatori de ştiri. Emisiunea se bazează, în primul rând, pe conţinut, pe text şi pe imaginile reale preluate de pe sursele de ştiri. Umorul de situaţie specific scheciului este înlocuit cu umorul de text. E un pariu greu, sper să îl câştigăm.

D

Pe 1 martie, la împlinirea a 3 ani de emisie, Digi24, postul de ştiri care aduce informaţia la putere, le propune telespectatorilor un format unic pe piaţa de televiziune din România, un „Superjurnal”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *