Romance TV in Romania

Postul german de televiziune Romance TV a fost lansat in Romania in data de 03 Mai 2016 si este detinut de  Mainstream Media. In aceasi zi postul a fost lansat si pentru piata din Ungaria.

Desi majoritatea serialelor si filmelor difuzate de Romance TV nu au mai fost difuzate in Romania de alte posturi de televiziune, pana in acest moment, Romance TV nu este distribuit   de societatile de televiziune prin cablu. Daca la lansare a fost anuntat ca Tematic Media Group se va ocupa de partea de marketing si distributie, in acest moment postul de televiziune nu mai apare in portofoliul de programe prezentat pe pagina oficiala Tematic Media Group .

Reprezentantii Romance TV au confirmat faptul ca in acest moment postul de televiziune nu este retransmis pe platformele de distributie din Romania.

“Pana in acest moment nu am lansat postul pe nicio platforma in Romania. Pentru moment suntem distribuiti in Polonia (diverse platforme) si de Vidanet Ungaria. Planuim sa distribuim postul si pe alte platforme, inclusiv in Romania.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *