„Razboiul depozitelor” se intoarce pe HISTORY®

HISTORY®, numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din Romania¹, va difuza in premiera sezonul 6 al popularului serial „Razboiul depozitelor”, incepand cu 15 iulie. Serialul care a inregistrat un mare succes printre romani se intoarce cu provocari si mai captivante. Cei mai faimosi licitatori, Darrell si Brandon Sheets, Brandi si Jarrod Schulz si Barry Weiss, revin pe HISTORY in fiecare marti, incepand cu ora 21:00.

Noul sezon ii prezinta pe aceiasi licitatori, care sunt mai pregatiti ca oricand sa continue aceasta vanatoare de comori. Daca au noroc, un depozit abandonat le poate aduce o mica avere. Printre cumparatori se numara atat tineri dornici de aventura sau colectionari, cat si echipe formate din sot si sotie, care vor sa obtina un profit substantial si rapid.
Totul este posibil in sezonul 6 al serialului „Razboiul depozitelor”, iar cumparatorii sunt determinati sa castige aceasta batalie continua.
Mai multe detalii despre noul sezon sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY Romania.
HISTORY® este numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din Romania si principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA anul trecut, in februarie 2013, cand a lansat un feed de transmisie localizat, putand astfel asigura grile de programe personalizate pentru Romania. Televiziunea HISTORY este disponibila prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV si Orange TV.
Pentru mai multe detalii despre HISTORY si HISTORY HD, puteti accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *