PRIMA TV – 15 ani de la relansare

Astăzi, 17 decembrie, Prima TV împlineşte 15 ani! Încă de la început, Prima TV a oferit publicului din România cele mai bune emisiuni de divertisment, cele mai de succes show-uri concepute pe modelul reţetelor occidentale, cele mai urmărite filme şi seriale TV şi cele mai obiective jurnale de ştiri. In data de de 17 decembrie 1997, Amerom Canal 38 Bucureşti devenea PRIMA TV sub conducerea noului proprietar Cristi Burci.

Cele mai de succes emisiuni de la PRIMA TV au fost: Vrei să fii miliardar, Big Brother, Copiii spun lucruri trasnite, Schimb de Mame, Star Factory, Cronica cârcotașilor și Megastar.

Printre vedetele care au lucrat la PRIMA TV/Amerom se numara si Adriana Bahmuteanu care a realizat in perioada 1995-1997 talk show politic “Starea de veghe”.

O mare perioada de timp vedetele principale ale statiei TV au fost Andreea Raicu si Virgil Iantu care au prezentat si majoritatea emisiunilor de succes lansate de catre postul tv.

Cel mai longeviv sitcom romanesc poate fi regasit in grila de programe a postului PRIMA TV sub denumirea “Trasniti in NATO” sau mai simplu “Trasnitii“. Pe 31 Mai 2012 a fost difuzat epsiodul 1.000 al serialului, un record pentru piata media din Romania.

Prima emisiune care a atras cea mai mare atentia asupra relansatului post TV a fost BIG BROTHER Nr.1.

Foto: worldofbigbrother.com

Desi au trecut 9 ani de la prima editie a emisiunii, majoritatea nu au uitat de  Soso, Alida, Flo­rin, Andreea, Nadira, Mumu, Iulia, Violeta, Adrian, Ernest, Izabela şi Costel. A doua editie a emisiunii nu a mai avut acelasi succes si s-a renuntat la realizarea editiei a III-a.

Pentru prima editie s-a mers pe ideea ca nu este nevoie de nuditate pentru a face rating ( nuditatea fiind lasata doar pentru site ul online ) dar pentru editia a II-a s-a sperat ca sexul va atrage mai multi privitori. In afara de o amenda de la CNA pentru “scene pornografice” nimeni nu isi mai aminteste mare lucru despre BigBrother 2.

Siglele folosite de PRIMA TV de la lansare si pana in zilele noastre:

 

Foto: teleblogo.blogspot.com

La multi ani, PRIMA TV !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *