PRIMA COMEDY – Lansare oficiala

Prima Comedy este un post de televiziune care aparține Clever Group și se concentrează pe difuzarea producțiilor de comedie. Acesta a fost lansat pe data de 16 decembrie 2022, înlocuind Canalul Cinema Est pe frecvența sa anterioară.

Prima Comedy isi lanseaza grila oficiala in data de 01 Aprilie 2023. Postul TV propune un amestec de comedie clasică, showuri de umor și comedie contemporană, toate sub sloganul “don’t worry, be comedy”. Printre vedetele care pot fi urmărite pe Prima Comedy se numără Charlie Chaplin, Benny Hill și Andrei Duban.

De luni până joi, telespectatorii pot urmări serialul IT-eambuilding, unde echipa de șoc de la IT face comedie din orice, iar Gary și soția lui stârnesc hohote de râs în “Bună seara, iubito!”. În plus, Prima Comedy oferă producții românești care au scris istorie, precum Mondenii, Trăsniții în NATO sau Nimeni nu-i perfect.

De asemenea, din 3 aprilie, de luni până joi, de la 22.00, Andrei Duban vine pe micul ecran cu emisiunea sa, BANC SHOW, o emisiune live care îndeamnă la râs și voie bună. În plus, Prima Comedy lansează un concurs de bancuri, la care oricine poate participa, prin trimiterea bancurilor filmate prin WhatsApp la numărul 0792.446.688.

Emisiunea BANC SHOW a mai fost prezenta in grila postului PRIMA TV, atunci fiind prezentata de Cabral si Nadine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *