Ozana Barabancea ramane vedeta Antena 1

Cotidianul Libertatea informeaza ca Ozana Barabancea va ramane in continuare vedeta Antena 1. Dupa tragedia din Colectiv, Ozana Barabancea a avut nenumarate iesiri nepotrivite atat prin postarile de pe facebook cat si in raspunsurile oferite fanilor pe pagina ( le reputeti citi AICI )

Desi au fost voci care au cerut inlaturarea vedetei din cadrul emisiunilor realizate pentru Antena 1, conducerea postului a decis sa continue colaborarea cu aceasta. Conform Libertatea, sefii acestuia au avut in vedere si scaderea interesului pentru drama Colectiv in urma atentatelor din Paris. Vedeta a incetat sa mai posteze pe contul public de facebook ( pagina tip Like ) dupa ce si-a cerut scuze fanilor pentru cuvintele nepotrivite folosite in postarile despre situatia din Colectiv.

Imediat dupa postarile realizate de Ozana Barabancea, un fost colaborator al Antena 1 a comentat pentru ziarul Ring: “Nu știu cine e Ozana Barabancea sau cum o cheamă… Personal, n-am auzit de ea. Dar voi fi foarte diplomat… Sunați-o pe Oxana asta, că n-am reținut cum o cheamă, și întrebați-o dacă ea n-a supt niciodată p*la în toalete și dacă n-a vomitat niciodată în taxi și tot ce a zis ea despre cei de la clubul Colectiv. Cuvintele sunt în plus în toată situația asta, dar totuși n-ar fi îndeajuns, iar ce am eu în cap e sărit de lege, așa că nu mă pot exprima decât pe jumătate, sau pe sfert, sau 10 la sută. E simplu… cel mai frumos ar fi să i se pună întrebările public acestei Barabancea… Dacă ea a supt p*la vreodată în toalete și dacă a vomitat în taxi etc. N-am reținut tot ce a spus, că subiectul e infect. Nu m-am concentrat foarte tare pentru că, în mod normal, i-aș tăia capul pentru așa ceva, dar cred că părinții celor care au ars acolo îi vor intenta un proces de imagine, cel puțin. Punctul meu de vedere e sinistru în ceea ce o privește pe Ozana Barabancea, iar ce i-aș face depășește cu mult limita legii și a omeniei. Eu am fost debarcat de la «X Factor» că am ironizat un homosexual, dar după ce ai făcut sataniști niște copii care au ars de vii într-un club, mai meriți să rămâi la TV?”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *