NASUL TV SE DECLARA PRIMA TELEVIZIUNE CENZURATA DIN ROMANIA

NASUL TV anunta pe prima pagina a site ului nasul.tv, ca postul TV este “prima televiziune cenzurata din Romania”  Domnul Radu Moraru a ignorat lacrimile domnului Dan  Diaconescu care plange mereu ca OTV este singura si prima televiziune cenzurata din Romania si tindem sa-l credem avand in vedere ca macar a ramas fara licenta de emisie de doi ani de zile.

Reprezentantii NASUL TV confirma pe pagina oficiala a site ului ca intampina dificultati in redistribuirea postului TV in reteaua digitala a operatorului RDS-RCS, postul fiind difuzat restrictionat pentru accesul liber, abonatii RDS-RCS fiind obligati sa achizitioneze o cartele pentru deblocarea posturilor TV H20, INEDIT TV si NASUL TV.

Reprezentantii RDS-RCS au fost contactati prin adresa de email a doamnei Diana Modval (care desi apare drept PR MANAGER pe site-ul comunicatedepresa.ro, aceasta se pare ca a parasit compania din anul 2008), prezentata pe site ul comunicatedepresa.ro., adresa de email nefunctionala. In lipsa unei adrese de email pentru a lua legatura cu cineva din PR-ul RDS-RCS am apelat la pagina oficiala de facebook a RDS-RCS.

Reprezentantii NASUL TV au fost contactati prin email pe adresa publica de pe site-ul NASUL TV dar pana in acest moment nu au raspuns intrebarilor suplimentare referitoare la situatia actuala si la disparitia din transmisia digitala terestra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *