MusiKlub isi inceteaza emisia

Televiziunea MusiKlub, care a fost deţinută de cântăreţul şi producătorul muzical Costi Ioniţă, şi-a pierdut, joi, licenţa audiovizuală, aceasta fiind retrasă de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), care a constatat că acest post TV nu mai emite.

Presa anunta ca un mare post de televiziune isi inceteaza emisia. Adevarul este ca MusiKlub nu era retransmis de nici o societate de televiziune prin cablu si putea fi vizionat doar prin aplicatia PBX. Teoretic actionar este inca domnul Costi Ionita dar urma sa nu mai fie.

Postul de televiziune apartinea  Happy Music SRL. conform informatiilor prezentate de Mediafax, societate care apare pe RISCO.RO ca avand DOI angajati pentru anii 2012-2014 si fiind pe pierdere in tot acest timp.

Cantaretul de mare succes a mai detinut si vestita televiziune PARTY TV, care a ramas fara licenta acum cativa ani si care era detinuta de o societate cu un nume putin diferit  Happy Media SRL, Postul PARTY TV a continuat sa emita pana acum doua luni exclusiv pe internet, inclusiv prin platforma PBX.

O alta televiziune de succes detinuta de Costi Ionita a fost si MYNELE TV care are un site in care ultima stire este din 2012 ( DOI angajati nu se pot ocupa si de site ) Postul are si el emisia suspendata si a iesit din lista must carry pentru anul 2015. In sedinta CNA de azi a fost discutata situatia MYNELE TV, post despre care se tot anunta ca este cumparat/manageriat de proprietarul PRIMA TV dar o decizie a fost amanata pentru alta sedinta intrucat reprezentantul postului a anuntat ca un fax a fost trimis catre CNA in decembrie prin care se notifica CNA de incetarea emisiei din motive tehnice urmand ca reluarea emisiei sa se faca in termen legal pe 14 Martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *