Monica Gubernat suparata pe Moise Guran?

In Septembrie 2014 in sedinta de la CNA doamna Monica Gubernat parea deranjata de emisiunea realizata de Moise Guran la TVR 1.

“„Am văzut că aveți o emisiune, Biziday. Știți că există un site, Biziday, pe care se vinde, evident, publicitate? Știți că având o emisiune Biziday faceți publicitate mascată? Luați și dumneavoastră procent din publicitate? Cum apărați interesele, TVR-ul?”, a întrebat-o Monica Gubernat pe reprezentanta TVR, la discuția despre grila de programe a postului public”.

In Februarie 2015 intr-o alta sedinta CNA doamna Monica Gubernat tot nu este lamurita cum sta treaba cu emisiunea lui Moise Guran

“Aveți o emisiune înainte de știrile TVR, a domnului Guran. Eu nu am înțeles, de două săptămâni văd cum se promovează o clinică dentară, vă rog să mi spuneți care este statutul acestei emisiuni. De asemenea, domnul Guran mi-a promis că o să facă public contractul cu TVR. Pentru că avem niște emisiuni în analiză și aș vrea să știu și eu cine plătește amenda, TVR sau dl Guran?”

Pentru problema exprimata in Ianuarie 2014, daca este necesar, ii putem face doamnei  Monica Gubernat o lista imensa de emisiuni TV care au site unde se publica publicitate.

Emisiunea   Biziday este realizata la TVR in urma unui contract de colaborare prin care TVR nu plateste o suma de bani pentru realizarea acestei emisiuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *