Mohammad Murad lanseaza un nou canal TV de business – “MONEY News”.

In timp ce “The Money Channel – Unica televiziune de business din Romania” se pregateste sa dispara de pe piata media din Romania, o noua televiziune de business se pregateste sa apara pe piata.

Money News TV urmeaza sa fie lansata de omul de afaceri Mohammad Murad, cel care s-a ocupat si de postul The Money Channel in perioada 30 Aprilie 2013 – 31 Martie 2015. Colaborarea dintre Mohammad Murad si Realitatea Media pentru postul de televiziune The Money Channel a incetat pe 31 Martie 2015 ca urmare a incetarii contractului de colaborare. De asemenea, se pare ca, colaborarea a incetat si datorita faptului ca licenta postului The Money Channel expira in aceasta luna iar licenta ar urma sa nu mai fie prelungita de catre C.N.A. deoarece Realitatea Media nu isi mai permite continuarea acestui proiect datorita situatiei financiare nefavorabile in care se afla.

Dupa incetarea colaborarii cu Realitatea Media S.A., omul de afaceri Mohammad Murad a inregistrat marca Money News TV prin intermediul societatii M&M Channel SRL.

Mohammad Murad a mai solicitat in trecut, prin  societatea M&M Channel S.R.L, acordarea unei licente pentru satelit si comunicatii electronice, pentru televiziunea The Market Channel dar si pentru un alt post de televiziune, Life TV.

Omul de afaceri Mohammad Murad este patronul hotelului Phoenicia, al SpringTime și al producătorului de conserve Mandy.

In luna Octombrie 2012 se lansa o alta televiziune de business, Money.ro TV, ca urmare a plecarii echipei de realizatori de la The Money Channel. Dupa un an de zile aceasta ramanea fara licenta deoarece isi inceta emisia ca urmare ca problemelor financiare

 

2 thoughts on “Mohammad Murad lanseaza un nou canal TV de business – “MONEY News”.

  1. Pingback: The Money Channel se inchide. | LIVERO.RO

  2. Pingback: Televiziunea de business, MONEY News, a inceput emisia | LIVERO.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *