KANAL D2 se lanseaza pe 02 APRILIE 2023

KANAL D2

Începând cu data de 2 aprilie, Kanal D2, noul post TV din portofoliul Dogan Media International, va începe să emită. Primul program care va fi difuzat este o ediție specială a show-ului “Bravo, ai stil!” la ora 19:00, care marchează și startul noului sezon al emisiunii. Începând cu aceeași zi, de luni până vineri, de la ora 21:00, va fi difuzat “NEWSTIME“, iar primul episod din “Familia Borgia” va fi difuzat în aceeași zi, la ora 22:00, urmând ca acesta să fie difuzat în fiecare luni și marți, la aceeași oră.

De asemenea, imediat după primul episod din “Familia Borgia”, de la ora 23:00, publicul va putea urmări lungmetrajul “Selma”, o producție câștigătoare de Oscar cu Tim Roth și David Oyelowo.

Kanal D2 este un post TV generalist cu o ofertă variată de programe menite să satisfacă publicul în căutare de divertisment de calitate și informații relevante. O noutate în grila postului este emisiunea “Invitatul de 12”, prezentată de Cosmin Cernat, care va fi difuzat simultan pe undele radio și pe TV la Kanal D2, în fiecare duminică de la ora 12:00. Acest talk-show este un program relaxat, cu invitați care împărtășesc poveștile lor de viață și carieră, sub îndrumarea realizatorului și prezentatorului Cosmin Cernat.

Grila de programe a Kanal D2 include trei tronsoane de seriale, adresând cele mai diverse preferințe ale publicului. Cinemondo, un segment dedicat serialului străin, va fi difuzat de la ora 15:00, iar serialul “Yanxi, Palatul Suspinelor” va fi difuzat de luni până miercuri, iar “Drumul Tăcerii” în fiecare joi și vineri. Tronsonul dedicat serialelor turcești va fi difuzat în fiecare zi de la ora 18:00, iar “Instinct de mamă” va fi difuzat de luni până duminică, prezentând povestea emoționantă a unei mame în căutarea fiicei sale. Pe tronsonul Club 22, de luni până joi, de la ora 22:00, vor fi difuzate trei seriale de top: “Familia Borgia” în fiecare luni și marți, “Gomora” în fiecare miercuri și “Sisi” în fiecare joi.

Kanal D2 pare să ofere o gamă largă de programe pentru a satisface diverse preferințe ale telespectatorilor săi. Pe lângă emisiunile de divertisment, cum ar fi “Bravo, ai stil!” și emisiunile cu invitați, cum ar fi “Invitatul de 12”, postul difuzează și programe informative, cum ar fi “NEWSTIME”, prezentat de Radu Andrei Tudor, și emisiuni de actualitate, cum ar fi “Detectorul de minciuni”. Pe lângă acestea, telespectatorii pot urmări și seriale din diverse genuri și spații culturale, precum “Yanxi, Palatul Suspinelor”, “Drumul Tăcerii”, “Instinct de mama”, “Familia Borgia”, “Gomora” și “Sisi”. De asemenea, postul oferă și emisiuni de pe theXclusive, canalul lor de YouTube, cum ar fi “Duet cu Alexandra“, “Detectorul de minciuni” și “În oglindă“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *