Ioana Cosma: PRO TV nu inseamna oameni care sapa la fundatie

Dupa plecarea din grupup PRO, Ioana Cosma declara ca “Protv insa nu inseamna oameni care sapa la fundatie, inseamna doar cei care pun mana la constructie!”

Ultima ediție a emisiunii „Ora Exactă în Sport”, de pe ProArena, a avut loc pe 05.02.2023, dupa ce reprezentantii postului au anuntat in urma cu aproximativ 20 de zile, ca renunta la emisiunea difuzata de PRO ARENA. Cei doi moderatori, Mihai Mironică și Ioana Cosma, și-au luat adio de la telespectatorii lor fideli.

“As vrea sa scriu, dar nu stiu exact ce sa astern pe hartie. Protv m-a defint ca om, neinfricat, cu argumente, mi -a zis gandeste liber! Eram libera azi si politicaly correct maine. Mi-am pierdut busola, dar pana la final am tinut jurnalismul sus, m-am implicat cand am crezut ca,neinformati, oamenii au gresit. Urcusuri si coborasuri au fost, am gresit, am invatat, dar nu am tolerat. Sunt oameni minunati acolo, unii au sadit si au crescut, altii au pus doar lastari, dar sunt plamaditi din acelasi aluat. Pro Tv inseamna oameni talentati, oameni dedicati. Protv inseamna oameni buni. Atat!
Protv insa nu inseamna oameni care sapa la fundatie, inseamna doar cei care pun mana la constructie!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *