IN OGLINDA

Ai invatat ca trebuie sa fii perfecta. Acum ZAMBESTE, mergi in MALL si plateste pe haine fara personalitate, tot ce cu munca grea ai castigat intr-o luna. Nu conteaza ca ai ramas fara un leu in buzunar, nu conteaza ca frigiderul este gol, nu conteaza ca mama ta are nevoie de pastile scumpe. Traiesti in lumea artificialului unde trebuie sa ai haine de firma, sa dai banii la restaurant si sa mori de foame in restul saptamanilor pana la salariu urmator. Nu uita…. RATELE… ai uitat sa platesti ratele facute pentru noul telefon, pentru noua “plasma”. Nu pune nimic deoparte, viata mereu va fi de partea ta.
Dar poate mai cool este sa fii trist. Vezi tu……….. fericirea nu-ti aduce nimic bun. De ce sa zambesti? De ce sa iubesti soarele? De ce sa iubesti viata? Poti alege nefericirea in timp ce oamenii mor de cancer in spitale, in timp ce suflete de 12 ani se sting de leucemie. TU AI ALES sa plangi, sa nu iubesti viata, sa-ti tai venele pentru ca toti te iubesc dar tu nu poti vedea asta pentru ca vrei sa “iesi din turma” dar intri in alta turma.
Zambeste, plange si suspina dar toate astea trebuie sa fie false pana la nivelul la care ai uitat cine esti, cine te iubeste si ce iubesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *