IMPERIUL PRO

VANZAREA PRO FM

  • decembrie 2014. RCS&RDS anunta ca va prelua toate licenţele de radio deţinute de Central European Media Enterprises (CME) în România, respectiv Pro FM, Info Pro, Pro Clasic, Music FM şi Dance FM.
  • februarie 2015. CNA aproba preluarea de către RCS&RDS a tuturor radiourilor deţinute de Central European Media Enterprises (CME) în România – Pro FM, Info Pro, Pro Clasic, Music FM şi Dance FM – , urmând ca Pro FM să aibă în continuare un profil muzical, iar Info Pro să se transforme în reţeaua informativă Digi FM.

In octombrie 2015, Central European Media Enterprises (CME) a vandut Studiourile MediaPro din Buftea unui grup de investitori, format din producatori de film din Statele Unite ale Americii si Romania, intre acestia numarandu-se si regizorul Bobby Paunescu. Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/Marketing-PR/190186/bobby-baunescu-a-cumparat-studiourile-de-film-mediapro-din-buftea.html#ixzz41xzTyp8T Follow us: @WallStreetRo on Twitter | WallStreetRo on Facebook

 

CME este cel mai mare jucător pe piața televiziunii din România cu un portofoliu ce cuprinde Pro TV, cu o audiență cotată la 17,5% pe segmentul de public comercial urban (vârstă 18 – 49), și cu o audiență totală de 23,3%, dacă adăugăm și celelalte stații – Pro TV International (canal pentru românii din diaspora), Acasă TV, Acasă Gold (canale de telenovele), Pro Cinema (canal de filme), Sport.ro (canal de sport) și MTV România (canal de muzică), potrivit datelor prezentate de către companie

DISPARITIA PRO FM CHISINAU

In data de 05.03.2015, Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova a aprobat redenumirea postului PRO FM Chisinau in Cool Radio, la cererea societatii PRO DIGITAL S.R.L. – Rep. Moldova. In cererea de schimbare a denumirii postului de radio PRO FM a fost mentionat ca PRO FM România are noi proprietari, iar aceștia nu permit utilizarea brand-ului respectiv în Republica Moldova.

PRO DIGITAL S.R.L. – Rep. Moldova este parte a CME si detine in Republica Moldova posturile  PRO TV, Acasa TV  şi COOL FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *