Focus Sat – baza de date piratata

Compania care detine platforma FOCUS SAT, a anuntat ca baza de date a clientilor a fost piratata. In momentul logarii pe platforma, utilizatorii sunt obligati sa isi schimbe parola folosita pana in acel moment.

Prin prezenta vă informăm că am detectat încercări de piratare a sistemelor noastre și, ca urmare, a avut loc, din păcate, o expunere neautorizată a datelor personale ale clienților din mediul “Contul meu Focus Sat”. Autoritățile de reglementare competente au fost informate.
Lucrăm în permanență la efectuarea pașilor necesari pentru a ne asigura că datele dvs. rămân protejate și cooperăm cu specialiștii în securitate IT în acest sens pentru a preveni orice alte încălcări ale datelor.
Investigațiile au arătat că este posibil ca unele informații ale clienților noștri să fi fost expuse. În funcție de datele pe care le-ați partajat cu noi, informațiile care ar fi putut fi accesate constau în nume, adresă, număr de telefon, e-mail, CNP, nume de utilizator sau parolă criptată pentru „Contul meu Focus Sat”.

Vă asigurăm că detaliile cardurilor dvs. bancare sunt stocate separat și nu au fost expuse.

Odată ce vă accesați contul “Contul meu Focus Sat”, vi se va cere să introduceți o nouă parolă și vă recomandăm cu tărie să faceți acest lucru imediat.
În cazul în care ați folosit parola contului dvs. Focus Sat și pentru a accesa alte servicii, vă recomandăm cu tărie să schimbați și aceste parole.Vă asigurăm că Focus Sat tratează foarte serios protecția datelor cu caracter personal și regretă profund acest incident.
În cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați la contact@focussat.ro sau la telefon 021.406.72.20.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *