Serviciul FAX2MAIL se inchide

Utilizatorii Fax2Mail din Romania si Republica Moldova au fost anuntati ca serviciul de fax2mail se inchide incepand cu 28.11.2016.

Serviciul Fax2Mail se va inchide incepand cu data 28.11.2016. Pana la aceasta data aveti posibilitatea de a solicita in scris restituirea creditului neconsumat la adresa de e-mail administrativ@netconnect.ro, respectand instructiunile detaliate pe paginafax2mail.ro la sectiunea Intrebari Frecvente.

Daca doriti sa va pastrati numarul pentru a il utiliza pentru servicii de fax sau de telefonie, aveti posibilitatea de a porta gratuit acest numar in oricare din retelele fixe existente, pana la data 28.11.2016.
Astfel, puteti sa accesati ofertele similare de servicii de fax sau de telefonie fixa de la orice furnizor de pe piata nationala.
Pentru mai multe informatii despre portabilitate va rugam sa accesati Portabilitate.ro sau sa luati legatura cu operatorii nationali pentru a afla informatiile complete legate de portarea numarului in reteaua lor.

Daca va putem ajuta cu ceva, nu ezitati sa ne contactati pana la data 28.11.2016, la adresa de e-mail administrativ@netconnect.ro sau la telefon 0318108111.

Va multumim pentru increderea acordata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *