Elena Udrea: Oreste Teodorescu mi-a adus două dosare, unul cu o solicitare financiară”

Deputatul Elena Udrea a susţinut sâmbătă seara, într-o emisiune a B1TV, că jurnalistul Oreste Teodorescu i-a adus două dosare, dintre care unul era însoţit de o “solicitare financiară”, în document fiind implicat numele unei membre a Senatului.

“Domnul Oreste mi-a adus un dosar despre ce se întâmpla în trustul Intact. Nişte bani care ajungeau la nişte jurnalişti. Apoi dânsul mi-a adus şi un alt dosar cu solicitarea financiară”, a spus Udrea, citată de gandul.info.

Elena Udrea: “Scrie așa: Profesorul 2, anexe justificative, 10.000. Domnul Oreste mi-a adus un dosar despre niște fapte din trustul Intact. Profesorul este Dan Voiculescu. Mi-a adus documente despre ce se întâmpla în trustul Intact, despre niște jurnaliști cu bani ce ieșeau de acolo și așa mai departe. Și asta a fost prima parte” – după ce mi-a dat documentul a venit cu această solicitare către mine. Mi-a adus documente legate de o doamnă senator apropiată de trustul Intact, despre firma Crescent. Schema financiară despre cum Voiculescu a luat terenurile ICA. Oreste mi-a adus aceste documente cu solicitarea financiară. Eu presupun că erau 10.000 euro. Pentru că nu i-am dat lucuruile acestea a început să mă înjure peste tot la televizor. Și mai am patru martori la birou care știu cum au decurs discuțiile telefonice cu Oreste care insista să îi dau un răspuns”

 Oreste Teodorescu: “Doamna Elena Udrea este o interlopă. Asta nu o spun eu, o spun cele 3-4 dosare îngrozitor de penale a cărei protagonistă este. Nu pot să am compasiune faţă de un infractor, doar pentru că reprezintă sexul slab. Dacă ai furat, nu eşti mai putin vinovată decât un bărbat. Eşti la fel de ticăloasă şi la fel de vinovată. Nu este o doamnă, doamnă este la ea în aşternut”, a declarat Oreste Teodorescu la România TV.

Mircea Badea: “Bani?!?!?! Cum bani?!?!? Noooo!!!!! Bani!?!?!?!? Pai si neamul, patria, Arsenie Boca, uniti salvam, top zece beneficii ale patrunjelului?!!? Cum bani?!?!!? Nooooooo!!!!!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *