Doina Gradea, fosta şefă a Televiziunii Române (TVR), a anunțat că se alătură partidului condus de Dan Voiculescu

Doina Gradea

Doina Gradea a afirmat că a decis să se alăture partidului datorită valorilor și programului acestuia, care corespund cu idealurile sale politice. Ea a declarat că este încântată să lucreze împreună cu liderii partidului și cu membrii săi, pentru a contribui la dezvoltarea țării.

Doina Gradea a lucrat ultima perioada la Televiziunea Romana, unde s a remarcat prin scandalurile in care a fost implicata. Ultimul scandal, conform fanatik.ro, se refera la salariile incasate peste nivelul legal reglementat. În toamna anului 2021, Societatea Română de Televiziune a înaintat o acțiune în instanță împotriva foștilor membri ai Consiliului de Administrație pentru recuperarea unei sume totale de 457.645,25 lei, din care: 133.045 lei diferențe încasate suplimentar și nelegal de către Doina Gradea, 326.548,5 lei – diferențe încasate suplimentar și nelegal de Consiliul de Administație. Aceste sume care includ dobânzi și penalități de întârziere calculate de actuala conducere.

Din 1995 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu, după care, în 1998, a fost Corporate Affairs Manager pe grupul MediaPro şi pe canalele Pro TV. Din 2004 a fost director executiv al canalului Pro TV Internaţional. În 2014, a fost concediată de la conducerea postului, măsură pe care a contestat-o în instanţă. Gradea a pierdut, însă, procesul definitiv. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *