Derapaj JURNALUL NATIONAL si ANTENA 3: Oana Stancu Zamfir

Produsele INTACT MEDIA GROUP au inceput sa sufera ca si imagine in urma campaniei de victimizare dusa de Antena 3 in urma primirii unei notificari legale din partea ANAF. Notificarea inmanata reprezentatilor legali ai INTACT MEDIA GROUP presupunea ca INTACT MEDIA GROUP trebuie sa elibereze, in mod voluntar, cladiri care acum sunt in proprietatea statului. In acel moment Antena 3 a inceput o campanie de victimizare care nu isi avea rostul (INTACT MEDIA GROUP putea pleca sau nu din cladirile statului deoarece notificarea presupunea sa o faca voluntar) in care a implicat si vedetele celorlalte statii sau produse ale INTACT MEDIA GROUP. Acestia au realizat un protest si au afisat un cronometru “pana la expirarea termenului de evacuare” Dupa expirarea termenului chiar vedetele Antena 3 au recunoscut ca nu sunt obligati sa plece din cladiri deoarece conform legii au refuzat sa plece voluntar si urmeaza sa plece cand vor primi si hotararea judecatoreasca de evacuare.

In loc sa se ingrijoreze de imaginea din ce in ce mai dezastruoasa a INTACT MEDIA GROUP, datorata in mare parte Antena 3 si Observatorului Antena 1 (care conform unor acuzatii care se judecata in acest moment, ar fi santajat diverse firme pentru a cumpara reclama) si scaderii popularitatii vedetelor implicate in scandalul produs de Antena 3, vedete care apartin postului Antena 1 si postului Radio ZU, batalia vedetelor INTACT MEDIA GROUP continua prin implicarea in “rabzoiul Antenei 3” a unui copil minor, respectiv fetitei de 10 ani a ziaristului Dan Tăpălagă.

Vedeta Antena 3 si jurnalista la Jurnalul NationalOana Stancu Zamfir a ales sa-i scrie o scrisoare copilului lui Dan Tapalaga in cadrul unui editorial publicat in Jurnalul National, in care alege sa i se adreseze unui copil de 10 ani folosind numele complet al acestuia doar pentru ca vedeta Antena 3 este suparata ca postul la care lucreaza a fost criticat de catre Dan Tapalaga pe platforma de stiri HotNews. Scrisoarea a fost preluata si de Antena 3, atat in cadrul buletinelor de stiri cat si pe site ul postului.

Evenimentul Zilei mentioneaza ca “Un copil de zece ani este atras, chiar de ziua lui, printr-o infamă scrisoare redactată de jurnalista Oana Stancu, în scandalul iscat în jurul evacuării Antenelor de către ANAF.

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, ii transmite un mesaj Oanei Stancu Zamfir prin intermediul unui mesaj publicat pe contul personal de facebook:

Doamnă Oana Stancu,
Să implici în disputa cu Dan Tapalagă pe fiica acestuia, un minor în vîrstă de 10 ani, este josnic şi descalificant pentru cel care face aşa ceva.
Trebuie să recunosc însă că o astfel de atitudine este pe măsura standardelor profesionale ale celor care vă autointitulaţi a fi jurnalişti la Antena 3

Valentin-Alexandru JUCAN, membru CNA, a realizat o autosesizare referitoare la incalcarea reglementarilor in vigoare prin folosirea imaginii unui copil in disputa dintre persoanele implicate in scandalul evacuarii Antena 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *