AGRO TV

Televiziunea Agro TV difuzeaza programe 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână. Programe producţie proprie (90%) şi programe ale altor producători (10%). Grila Agro TV include programe informative (70%), programe educative, culturale, religioase (25%) şi publicitate şi teleshopping (5%). Investitia initiala a postului este de 65.000 Euro, mult mai putin decat suma de 1 milion de euro anuntata la lansarea postului  AGRO CHANNEL TV, care desi beneficia, teoretic, de o suma mult mai mare. a incetat sa mai emita in 2011, la mai putin de un an de la lansare.

Curios este faptul ca mai au existat alte doua posturi TV care au avut un nume asemanator, respectiv:

  • AGRO CHANNEL TV, un post lansat in Noiembrie 2010 si care era retransmis prin reteaua de cablu RDS-RCS si avand un program diversificat, avand la baza o investitie de 1 MILION de euro. In 2011 era preconizata redistribuirea postului si in Republica Moldova dar fara a se mentiona motivul, emisia a fost intrerupta.
  • AGRO TV – televiziunea agricultorului, un post cu emisie online pentru care nu exista informatii, fara posibilitatea de contactare a detinatorilor siteului

 

Contactati prin intermediul Facebook, reprezentantii AGRO TV nu au raspuns la intrebarile cuprinse in mesajul urmator:

Buna ziua,

Va contactez din partea site ului www.livero.ro, cu rugamintea de a ne oferi mai multe detalii despre AGRO TV, respectiv: data lansare, receptie, prin ce retele CATV poate fi receptionat si pe ce frecvente, emisiuni si orice alte informatii care considerati ca sunt necesare pentru o mai buna informare a publicului despre postul AGRO TV.

Exista o legatura intre AGRO TV si http://www.agrochannel.tv/ sau http://www.agrotv.ro ?

Dupa cateva zile AGRO TV a devenit AGRO TV NETWORK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *