Vedeta “Romanii au talent” porneste un nou scandal

Dupa scandalul cu un concurent care s-a dovedit complice la o crima desi in cadrul emisiunii spunea ca a fost condamnat pentru tainuire, PRO TV se trezeste intr-un nou scandal iscat de postarea juratei Mihaela Radulescu referitoare la persoanele gay „Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează”

Ceea ce a facut scandalul sa se extina in mediul online a fost faptul ca Mihaela Radulescu a participat la un pictorial alaturi de Daniela Nane in care cele doua se saruta. De asemenea aceasta este acuzata pentru comportamentul indecent din cadrul emisiunii Romanii au talent si pentru acuzele ca  romanii nu sunt deschiși la minte si nu pot intelege atitudinea ei din cadrul emisiunii care se bazeaza pe jucarea unui rol.

Mai nou se spune despre Mihaela Radulescu ca este noua față a ipocriziei

De asemenea Mihaela Radulescu spune despre producatorii emisiunii Romanii au talent ca au taiat la montaj o parte din ce a spus atunci cand a dat un DA unui concurent travestit.

La «Românii au talent» i-am spus unui concurent…travestit, care nu trecea oricum în etapa următoare, că-i dau un «Da» pentru deschiderea minţilor. Dar, ceea ce am spus în continuare a picat la montaj – adăugasem că mi-ar fi plăcut să ne arate că e dansatorul foarte bun pe care-l cunoşteam din alte spectacole, nu că e…gay…. Deci, am fost corectă…., dar pricinoasă, cum ar spune….minoritatea, dacă ar avea umor“,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *