OTV a ramas fara licenta

 

Postul de Televiziune OTV a ramas fara licenta de emisie dupa ce CNA a decis cu unanimitate de voturi ca aceasta sa fie retrasa pentru neplata amenzilor aplicate OTV de catre CNA in perioada 2009-2012.

OTV a fost lansat in 2000 sub numele de OGLINDA TV ( alaturi de cotidianul cu acelasi nume ) si si-a intrerupt emisia in 2002 ca urmare retragerii licentei de catre CNA in urma unui interviu cu politicianul Vadim Tudor. Dupa o pauza de doi ani, OTV revine pe piata televiziunilor din Romania cu ajutorul jurnalistului Sorin Rosca Stanescu care se prezinta in fata CNA pentru a cere licenta pentru OCRAM TV. Licenta a fost acordata fara ca CNA sa verifice ca societatea pe care o reprezenta domnul Sorin Rosca Stanescu, apartinea lui Dan Diaconescu.

Pe langa aceasta lovitura primita de catre Dan Diaconescu, tot azi a fost prezentata de catre CNA lista programelor obligatorii la retransmisie ( posturile care nu cer bani pentru retransmisiei sunt clasate dupa nivelul de audienta si ajung pe lista posturilor obligatorii de distribuit de catre scoietatile de cablu TV ) In lista acestor canalelor obligatorii, care intra in vigoare de la 1 Febriarie, nu se mai regaseste postul DDTV, care este detinut de catre Dan Diaconescu.  Acesta a iesit de pe lista posturilor obligatorii datorita scaderii nivelului de audienta. Desi lista nu a intrat inca in vigoare, unele companii de cablu TV au scos din grila de programe si postul DDTV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *