Din toamna, Teo Trandafir revine la KANAL D

Teo Trandafir a anuntat pe pagina de facebook, ca din aceasta toamna urmeaza sa colaboreze cu KANAL D pentru o noua emisiune de divertisment. Din informatiile primite, Teo urmeaza sa realizeze o emisiune de divertisment pe tronsonul orar lasat liber prin “demiterea” Oanei Roman ( acesta urmand sa prezinte o alta emisiune in cadrul postului KANAL D ).

In perioada 2001 – 2006, Teo a fost vedeta postului PRO TV, prezentand emisiunea “Teo Show” care ajunge numarul unu in topul audientelor.   In 2006 in urma unor discutii contradictorii cu Adrian Sirbu, aceasta pleaca la Romantica TV, post detinut de Sorin Ovidiu Vantu.

In perioada in care aceasta a fost bolnava, ajutorul a venit de la Adrian Sarbu, iar dupa insanatosire, vedeta a spus in mai multe interviuri ca regreta plecarea din trustul PRO si spera sa ajunga inapoi “acasa”  La inceputul anului 2012, dorinta devine realitatea si Teo primeste un rol in cadrul serialului “Pariu cu viata”    Parea ca nimic nu o va mai determina sa plece din cadrul trustului PRO, dupa ce marea dorinta de a reveni “acasa” a fost indeplinita.

Pana la aceasta ora, Teo nu a oferit nici un detaliu cu referire la plecarea din cadrul trustului PRO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *