ACTIV TV Bucuresti a ramas fara licenta

Activ TV este fostul TV K lumea ( ex Atomic TV ) si a fost lansat in anul 2007 de catre SC ATELIERELE CULTURALE, firma detinuta de Marcel Avram.   Atelierele culturale mai detine si postul de radio ACTIV EFEM.

Licenta terestra a postului ACTIV TV expira pe 4 August iar CNA a respins, prin 5 voturi pentru prelungire si 3 impotriva, cererea de prelungire a licentei. Pentru ca licenta sa fi fost prelungita erau nevoie de 6 voturi in favoarea prelungirii licentei.   Conform observatiilor membrilor CNA, postul avea o ora de emisie si in rest transmitea VIDEO TEX. Postul nu era preluat de nici un operator de cablu si emitea doar terestru in Bucuresti.

O perioada de timp, ACTIV FM a retransmis PARTY TV (emite online la adresa www.pbxtv.net/player, postul detinut de Costi Ionita si care a ramas fara licenta pentru ca detinatorii sai nu au mau dorit prelungirea licentei deoarece postul TV nu era profitabil, preferand sa pastreze doar MYNELE TV.   Daca CNA aproba prelungirea licentei, ACTIV FM urma sa retransmita integral postul CITY TV.

O idee pentru ACTIV TV era sa ceara aprobarea licentei pe o grila comuna ACTIV TV si ACTIV EFEM dar pana in acet moment detinatorii licentei nu au transmis nici un punct de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *