Televiziunea Money NEWS disponibila in reteaua iNES.

Televiziunea de bussines Money NEWS poate fi receptionata in reteaua iNES cu acoperire in localitatile:  Bucuresti, Afumati, Balotesti, Bragadiru, Cernica, Chiajna, Chitila, Corbeanca, Dobroesti, Ganeasa, Jilava, Magurele, Mogosoaia, Popesti Leordeni, Snagov, Tunari, Pantelimon, Otopeni si Voluntari.

Postul de televiziune mai poate fi vizionat online pe siteul oficial themoneynews.ro si pe canalul de YouTube. De asemenea, pe canalul de YouTube sunt postate inregistrarile emisiunilor difuzate de catre canalul de televiziune.

Reprezentantii Money News au confirmat ca in acest moment se poarta discutii pentru preluarea emisiei si in retelele celorlalte companii de televiziune prin cablu.

Printre emisiunile difuzate se regasesc:

  • Jurnale de stiri comentate (16:00 – 16:30 si 19:30 – 20:00),
  • Intelege Piata (16:30 – 17:30), emisiune pe teme legate de pietele de capital si cele valutare,
  • Europa (17:30 – 18:30), emisiune pe tematici europene,
  • Ora De Business (18:30-19:00),
  • Smart Living cu Maria Luiza Rogojeanu (sambata la 12:00).

Echipa de realizatori este formata din jurnalisti cu o vasta experienta in domeniul jurnalismului economic, dintre care ii mentionam pe Constantin Rudnitschi, Liviu Moldovan, George Vulcanescu si Laurentiu Gheorghe.

Facebook: facebook.com/MoneyNews.ro

* Money News este singurul furnizor TV exclusiv de continut informativ-utilitar, de educatie economico-financiara si de business in timp real. Postul de televiziune a primit licenta din partea C.N.A in data de 28 aprilie 2015, autorizarea de emisie in 19 aprilie 2016 si in cateva zile de la primirea autorizatiei a inceput si emisia.  Licenta este detinuta de societatea M&M Channel SRL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *