PRO TV isi cere scuze

Postul de televiziune PRO TV isi cere scuze pentru difuzarea momentului cu Andrei Grigoriu, concurentul care a mintit cu privire la motivul pentru care se afla in inchisoare. Dupa un val de proteste online postul a decis sa isi ceara scuze pentru a calma situatia creata in jurul emisiunii Romanii au talent. Desi nu era obligatia PRO TV sa investigheze trecutul fiecarui concurent, presa si diverse persoane au acuzat producatorii emisiunii de neglijenta prin difuzarea momentului Andrei Grigoriu.

Pozitia PRO TV:  “Dupa difuzarea editiei cu numarul trei “Romanii au talent”, PRO TV a aflat ca Andrei Grigoriu, concurent in show, a prezentat fapte si a facut declaratii false in cadrul emisiunii, precizand faptul ca a fost trimis in inchisoare pentru ca a tainuit o crima comisa de prietenul sau, la care el nu a fost martor.
Instanta l-a condamnat de facto pentru implicarea activa in aceasta crima sub acuzatia de complicitate. Regretam faptul ca emisiunea noastra a fost folosita in mod abuziv de concurent in acest context.

Conform regulilor show-ului, juriul si gazdele emisiunii intalnesc concurentul pentru prima data in momentul in care acesta urca pe scena. Prestatia a fost evaluata luand in considerare discursul inselator prezentat de catre acesta in momentul sau.

Ne cerem scuze pentru aceasta situatie si am decis sa il eliminam imediat din emisiune.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *