HISTORY® difuzeaza in premiera serialul „Comorile lui Barry”

HISTORY®, numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din Romania¹, va difuza pe 15 iulie primul episod al serialului „Comorile lui Barry”. Noul serial urmareste aventurile unuia dintre cele mai populare personaje din serialul “Razboiul depozitelor”, Barry Weiss. HISTORY® va difuza episoadele din „Comorile lui Barry” in fiecare marti, la ora 21:30.

Barry calatoreste de-a lungul si de-a latul Americii in cautarea de obiecte bizare si antichitati deosebite. Hobby-ul lui a inceput de cand avea 15 ani, cand a decis sa devina colectionar. Pasiunea nu l-a parasit nici pana in ziua de azi, determinandu-l sa ajunga unul dintre cei mai populari colectionari din Statele Unite.
In fiecare episod, Barry isi aduce cate un partener de aventura. Uneori un membru al familiei sale, alteori un prieten din anturajul sau neobisnuit, partenerul are mereu acelasi hobby ca si Barry: pasiunea pentru obiecte neobisnuite.
Fiecare episod se va transforma intr-o cautare a comorilor captivanta, deoarece cumparatorii sunt pregatiti pentru actiune intensa. Ei vor vana chilipirurile ascunse in depozite din toata America si sunt determinati sa cheltuiasca o multime de dolari, in speranta ca vor da peste o mica avere.
Mai multe detalii despre noul serial pot fi accesate pe site-ul oficial HISTORY Romania.
HISTORY® este numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din Romania si principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA anul trecut, in februarie 2013, cand a lansat un feed de transmisie localizat, putand astfel asigura grile de programe personalizate pentru Romania. Televiziunea HISTORY este disponibila prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV si Orange TV.
Pentru mai multe detalii despre HISTORY si HISTORY HD, puteti accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *