Florin Jianu, fost ministru pentru IMM, lanseaza FONDURI EUROPENE TV

Florin Jianu, fost ministru pentru IMM si presedinte al Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR), anunta lansarea primei televiziuni online despre fonduri europene.

Anuntul lansarii FONDURI EUROPENE TV a fost realizat pe pagina de facebook a presedintelui PTIR.

V-am povestit despre noul nostru concept de televiziune online numai si numai despre fonduri europene? Nu v-am povestit pentru ca abia l-am lansat. Cu bune, cu mai putin bune, speram ca va deveni un vector de stiri cu privire la fondurile europene. Prima televiziune online despre fonduri europene

Desi site-ul nu este lansat de o institutie a statului si nici nu este finantat din fonduri europene, acesta pare lansat de o institutie a statului deoarece indeplineste cateva conditii:

 1. Este lansat in graba “doar ca sa fie lansat”
 2. Cea mai veche stire de pe site este NETFLIX A FOST LANSAT IN ROMANIA, care ne prezinta un tutorial de abonare la Netflix. Pe langa faptul ca nu are legatura cu tematica “televiziunii” stirea este si incorecta. Netflix nu a fost lansat in Romania. Compania doar a permis inscrierea pe site a cetatenilor din 128 de tari, printre care si Romania.
 3. Televiziunea online care nu este televiziune online. Posturi de televiziuni online sunt UNDE TV, BARICADA TV, ROMAN 24, etc. Postarea de clipuri pe YOUTUBE si preluarea lor pe un site nu reprezinta televiziune online.
 4. Televiziunea nu are un studio unde sa realizeze emisiunile, din cate se poate observa din clipurile postate pe YOUTUBE.

 

 

2 thoughts on “Florin Jianu, fost ministru pentru IMM, lanseaza FONDURI EUROPENE TV

 1. Marius

  Am ras in hohote. Oricum despre Jianu am o parere foarte proasta, omul e de o incompetenta crasa. Dar televiziunea asta are toate sansele sa intre in categoria Vatafu TV. Multumim de informatie, de acum stiu de unde sa-mi iau portia de ras zilnica.

  Reply
 2. admin Post author

  Multumim Marius pentru parerea exprimata.
  Din pacate, se pare ca proiectul nu a fost dezvoltat dupa lansare. Pe pagina de YouTube nu mai au fost postate informatii noi de 2 luni iar pe site ul postului nu au fost postate informatii noi de mai mult de o luna.
  Sa speram ca in viitor se va relansa proiectul.
  Cu respect,

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *