Achizitii de filme la JURNAL TV

Postul din televiziune din Republica Moldova, JURNAL TV, a anuntat semnarea de contracte cu cele mai cunoscute case de productii din lume in vederea achizitionarii de filme.

“Vara asta aveţi un motiv în plus să fiţi cu ochii pe Jurnal TV! Postul de televiziune a pregătit cele mai bune şi premiate pelicule, de la drame şi comedii până la filme de acţiune şi thrillere. Bătălii cosmice, supereroi, nave spaţiale şi creaturi ciudate. Toate vin la pachet cu noua colecţie de filme licenţiate pe care a pregătit-o Jurnal TV pentru cinefili.

Personaje ca Luke Skywalker, Prinţesa Leia, Darth Vader şi fraze precum „Forţa fie cu tine” vor intra în casele dumneavoastră cu seria de filme „Războiul stelelor” care a devenit un veritabil fenomen cultural mondial. 

Lista peliculelor legendare este completată de Trilogia „Omul de Fier”, care vi-i aduce în faţa micilor ecrane pe cei mai cotaţi actori, în ipostaze de supereroi.

Pentru a-şi delecta telespectatorii cu filme de top, Jurnal TV a semnat contracte cu cele mai recunoscute case de producţie din lume şi a răscolit în palmaresul celor mai tari regizori. Ridley Scott, James Cameron sau fraţii Russo sunt doar câţiva dintre titanii cinematografiei ale căror filme vor fi difuzate la Jurnal TV.

La o serie de desene animate şi filme de familie sunt invitaţi micii telespectatori, dar şi părinţii lor, pentru a-şi cunoaşte personajele preferate.

Urmăriţi în curând la Jurnal TV o selecţie remarcabilă de filme pe gustul fiecăruia.” 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *